Vacatures-per-stad.nl
  Laatste update vacatures-per-stad.nl: 11 februari 2021.  
Home VACATURES-PER-STAD.NL Contact
blauwe lijn
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg
blauwe lijn
Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

Informatie

www.vacatures-per-stad.nl
 
Plaats uw banner in deze portal voor
€ 0,15 per unieke bezoeker.

Plaatsen van banners.

Om de bereikbaarheid van de eigen vacaturesites te vergroten kunnen instellingen, organisaties of bedrijven een banner plaatsen. De prijs voor een banner (omvang circa 150 breed en 70 pixels hoog) kost € 0,15 per unieke bezoeker, met een minimum van € 2,50 per maand.

Een bezoeker wordt slechts eenmaal per 24 uur geteld. De factuur is dus niet gebaseerd op het aantal clicks, maar op het aantal unieke bezoekers dat volgens het externe systeem Goliath uw link heeft aangeklikt.

Bij het aangaan van een overeenkomst is het mogelijk om afspraken te maken over het maximum aantal bezoekers dat maandelijks in rekening wordt gebracht. Ook is het mogelijk om deze portal op de eigen vacaturesite te vermelden als partner, waarmee u een korting kunt verkrijgen.

Een bannerblokje op de openingspagina van vacatures-per-stad.nl kost 150 euro per jaar exclusief BTW. Het tarief voor een banner op een van de andere websites van het portaal is 40 euro per jaar ex BTW.

De overeenkomst kan elk moment van het jaar ingaan en heeft een looptijd van een jaar. Prijswijzigingen zijn voorbehouden, maar gelden alleen na instemming van lopende contractanten. Overeenkomsten worden automatisch met een jaar verlengd, tenzij uiterlijk een maand voor het verstrijken van de overeenkomst bericht van wijziging is ontvangen.

Als u interesse heeft vernemen wij dit graag via de webmaster.
 

Missie van Adviesbureau CASA.

Algemene domeinnamen moeten leiden naar algemene informatie

Adviesbureau CASA
heeft tot doel portals te formeren waar algemene domeinnamen ook leiden naar algemene informatie. De site vacatures-per-stad.nl moet informatie geven over vacatures voor banen in alle grote steden van Nederland.

Het gebruik van algemene domeinnamen vereenvoudigt het zoeken. In plaats van honderden sites via een zoekmachine af te tasten, is het effectiever als mensen een trefwoord met '.nl' erachter intypen en direct krijgen wat zij zoeken.
 

Leveringscondities.

Alle overeenkomsten zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden die vanaf 13 augustus 2003 gelden en op de pagina met leveringscondities zijn opgenomen, tenzij anders overeengekomen op basis van een schriftelijke overeenkomst. Deze pagina is overigens alleen full screen te bekijken.
 

Informatie over de belanghebbenden.

Adviesbureau CASA is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28083873. Het acroniem CASA staat voor Computer Assistentie bij Studie op Afstand (en in het Engels: Computer Assisted Study At home). Oorspronkelijk is zij opgericht om de website onderwijsportaal.nl te exploiteren, maar geleidelijk aan is ook de website vacatures-in-het-onderwijs.nl tot stand gekomenen sinds 2013 de website vacatures-per-stad.nl.

De webmaster voor de sites is Fons Vernooij. Vanaf 1 maart 2002 tot 1 november 2010 was hij als hoofddocent werkzaam bij de afdeling Accounting van de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU. Voor die tijd was hij als vakdidacticus voor bedrijfseconomie verbonden aan het Instituut voor de Lerarenopleiding van de UvA en als onderwijskundig coördinator aan het Instituut voor Management en Economie van de HvA. Nu is hij actief als pensionado met het onderhouden en uitwerken van alle websites.
 
 
 
Begin  |  Sitemap  |  Onderwijsportaal.nl  |  Vacatures-onderwijs.nl  |  Informatie 
Copyright © 1998 by Fons Vernooij en anderen.

Wij volgen de Google-policy (zie: Hoe Google uw gegevens gebruikt) en zijn niet verantwoordelijk voor het selecteren van de advertenties van Google en de verwerking van de info.

Registratienummer V.O.F. Adviesbureau CASA: KvK Rijnland: 58884114 / BTW 8532.22.848
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal: KvK Rijnland: 28092786 / BTW-nummer 8106.36.025
Webmaster: Fons Vernooij
Info over privacy en cookies: zie Privacybeleid
Leveringsvoorwaarden: zie bijgaand document